MT100
Wederom nummer 1 in media én marketing in MT100! (2016)
14 december 2016
Laat alles zien

Drie nieuwe krachten bij M2Media

medewerkers
Nieuwe medewerkers (van links naar rechts) Nivine, Amber en Jesper

We verwelkomen drie nieuwe collega’s. Dit zijn Nivine de Mönnink, Amber Verburg en Jesper Schrijen. Zij komen het MT100 nummer 1 media- en marketingbureau versterken.

Nivine de Mönnink (24)

Zij behaalde al haar MSc in Management. Ze deed al eerder ervaring op bij Reed Business en Sanoma. Als Consultant zal zij het Digital team van M2Media gaan versterken.

Amber Verburg (37)

Zij werkte eerder voor Kobalt, Starcom, Mindshare en OMS. Zij vervulde functies als Exchange Manager AV en Senior Planner. Als AV Consultant gaat zij het M2-team versterken.

Jesper Schrijen (26)

Hij heeft hiervoor gewerkt bij Zigt als Mediaplanner. Hij werkte daar o.a. voor klanten als KFC, Thomas Cook en Promovendum. Jesper is per december 2016 begonnen in de functie van Media Adviseur en geeft daarbij versterking aan het team van Moniek Hallingse.

Nico Hilhorst, oprichter en Algemeen Directeur van M2Media, is blij met de komst van de nieuwe M2’ers: “We zijn opnieuw uitgeroepen tot de nummer 1 in media-advies én marketingadvies en dat zijn we niet geworden door stil te zitten. We werken voortdurend aan uitbreiding en verbetering van onze dienstverlening.’’