24 mei 2019

M2Media wint pitch CEWE

CEWE, de grootste aanbieder van fotoproducten in Europa, brengt haar Benelux media-activiteiten bij M2Media onder. M2Media (onderdeel Candid Group) gaat aan de slag met de mediastrategie, -inkoop en -executie voor zowel CEWE Nederland als België en Luxemburg.

Aan de oriënterende pitch van CEWE deden verschillende mediabureaus mee. Jan Willem Onderwater, Directeur Marketing & E-Commerce bij CEWE: “M2Media is in staat geweest om onze uitdagingen te doorgronden en de campagnes voor drie landen te stroomlijnen. De energie van het team en pragmatische aanpak sprak ons erg aan. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”   Kim van der Pal, Communications Director bij M2Media: “Wij zijn er trots op dat we mogen meewerken aan de groeiambities van CEWE, niet alleen in Nederland maar ook in België en Luxemburg.”  

 

Over CEWE

CEWE is de Benelux-afdeling van Europa’s grootste fotofinishing bedrijf. CEWE Stiftung & Co. KGaA heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het printen en ontwikkelen van foto’s. Het bedrijf biedt een uitgebreide fotoservice voor de consument. Met de grootste zorg maakt CEWE van foto’s iets speciaals; van prints tot fotoboeken, van wanddecoratie tot fotokalenders.

CEWE