Disclaimer

Deze internetsite wordt vanuit Nederland door M2Media & More B.V. beheerd en voldoet aan de Nederlandse wet. De Nederlandse wet is voor alle bezoekers van deze internetsite van toepassing.

Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, is het niet toegestaan om de inhoud van deze internetsite te gebruiken. Het verveelvoudigen, verzenden of openbaar maken en gebruiken van de inhoud, in enige vorm of op enige wijze, is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van M2Media & More B.V.

Ondanks het feit dat M2Media & More B.V. met de grootste zorgvuldigheid de inhoud van deze internetsite heeft samengesteld, is het mogelijk dat bepaalde informatie niet meer actueel of niet meer correct is. Zonder voorafgaande waarschuwing is het mogelijk de inhoud te vervangen of te verwijderen.

M2Media & More B.V. is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de directe en indirecte gevolgen, veroorzaakt door het gebruik van deze internetsite. M2Media & More B.V. is niet aansprakelijk voor de werking en de inhoud van de hyperlinks die naar locaties buiten de website van M2Media & More B.V. verwijzen.