23 oktober 2018

Office Centre kiest M2Media als partner voor alle media-activiteiten

Office Centre kiest M2Media als nieuwe mediapartner. De kantoorgroothandel voor ondernemers brengt er alle media-activiteiten onder: van mediastrategie tot media-inkoop.

Staples liet de naam Office Centre enige jaren geleden vrij geruisloos verdwijnen, maar wijzigde weinig aan de formule, waardoor klanten de naam nooit echt vergaten. Recent verkocht Staples de 39 vestigingen aan het Nederlandse KantoorExpert. Deze kiest er bewust voor om de vertrouwde merknaam Office Centre te herpositioneren. M2Media gaat ervoor zorgen dat het voelt alsof het merk Office Centre nooit weg is geweest.
 
Frans Davelaar, CEO van KantoorExpert: “M2Media heeft ons laten zien wat we nodig hebben om Office Centre als stevig merk opnieuw in de markt te zetten. De ondernemende mentaliteit van het bureau sluit goed aan op ons ondernemerschap en de ambitie om van al onze 39 vestigingen en webshop een groot succes te maken!”
 
Kim van der Pal, Communications Director bij M2Media: “Office Centre is een klinkende naam met prachtige groeiambities. We zijn trots dat we mogen meehelpen om Office Centre opnieuw op de kaart te zetten.”

Over Office Centre

Office Centre is dé kantoorgroothandel voor ondernemers. Met 39 vestigingen en een online shop biedt de keten in het hele land een uitgekiend assortiment kantoorartikelen en diverse slimme oplossingen. Office Centre is onderdeel van groothandel en retailer in kantoorartikelen KantoorExpert.