21 mei 2018

Samen verder met de Candid Group

We zijn het mediabureau dat schouder aan schouder staat met zijn klanten om gezamenlijk hun doelen te bereiken: meer omzet, nieuwe klanten of een groter marktaandeel. Om klanten nog beter van dienst te zijn bundelen we onze krachten met andere bureaus binnen de Candid Group. We bieden nu ook schaalgrootte naast de service die onze klanten gewend zijn.

We gaan samen met de Candid Group uit Amsterdam. We zijn altijd al een mediabureau dat schouder aan schouder staat met onze klanten, om gezamenlijk hun doelen te bereiken. In Candid Group zagen we op dit vlak hetzelfde ondernemende DNA. Door het samengaan – het voelt namelijk niet als een overname of verkoop – vergroten we onze slagkracht en onze volumes. Bovendien kunnen we beroep doen op de kennis van de andere merken binnen het netwerk. Daar profiteren onze klanten van.

Netwerk op grote schaal

Door deze samenwerking maakt de Candid Group, het grootste onafhankelijk media- en marketingnetwerk van het land, een groeispurt.

Samen kunnen we de concurrentie met grote buitenlandse bureaus aan in de strijd om Nederlandse merken. Ondanks onze 35 man sterke bezetting, word je soms puur vanwege schaalgrootte niet uitgenodigd voor pitches. Door de krachten te bundelen met andere bureaus binnen Candid Group, bieden we samen de schaalgrootte én de service, klantbeleving en marktspecialisatie. Een ideale mix om klanten optimaal te bedienen.

Data- en privacywetgeving

De samenwerking binnen de Candid Group geeft ons niet alleen de gewenste schaalgrootte.

De groep heeft ook een flinke voorsprong in data-technologie en innovatie en wil die de komende jaren sterk uitbreiden. Zo worden data en vooral data-analyse steeds belangrijker. Ook komt de nieuwe privacywet GDPR eraan. Deze stelt adverteerders, marketeers en exploitanten voor grote uitdagingen. Candid Group is het enige netwerk dat officieel IAPP-gecertificeerd is en al klaar is om klanten te helpen bij het implementeren van de nieuwe AVG/GDPR privacyregels. Onze klanten profiteren dus ook mee van de expertise van het netwerk.

We voegen ons binnen de Candid Group naast andere mediabureaus als Stroom en The Edge Initiative. Wij kijken enorm uit naar de samenwerking. Lees voor meer informatie het volledige persbericht.